MU legenda lehet Moyes utódja - Premiership.hu - Premier League, Bajnokok Ligája, Premiership
|
1 gyula8 3236
2 lambda 3210
3 chelsea1024 2954
4 manutd32 2940
5 fantom83 2870
6 Vegita8 2848
7 Bosi23 2794
8 nowych 2746
9 Copyrama 2742
10 Kur3sz 2734


PremierShip.hu

Fanshop

Keresés

» Szerző: RF_CFC | Dátum: 2014-03-21 17:53 | Olvasva: 1272 | H.sz.: 0

David Moyes elég megosztó személyiséggé nőtte ki magát, mióta ő a Manchester United vezetőedzője. A skót tréner nem panaszkodhat, megkapta a kellő bizalmat mind a szurkolók mind a klub részéről, ám eddig „nem áll jól a szénája". Egy új felvetés szerint megvan a megfelelő utódja, hogy ki? Azt hiszem minden United szurkoló álma!

Ryan Giggs 1990 óta az MU igazolt labdarúgója. 13 bajnoki cím, 2 Bajnokok Ligája és 4 FA Kupa büszke nyertese, emellett egy csomó egyéni elismerést is besöpört! Ugyan még mindig bírja a pályán, és ezt előző este is mutatta, már 40 éves. A klub egyik, hanem a legnagyobb legendájává nőtte ki magát, így joggal vetődik fel a kérdés, miért ne lehetne ő Moyes utódja.

Giggs egyébként egy „segéd-segéd edzői" tisztet is betölt a játékosi mellett a Unitedben. Nem tudni mit válaszolna a walesi középpályás, ha a klubvezetők felajánlanák neki a lehetőséget, viszont az egyben azzal is járna, hogy a stoplist szögre akasztja (mint legutóbb Clerence Seedorf esetében).

MU

Moyes a szezon végig biztosan marad, ám kérdés, utána mi lesz? Merthogy a cél jelenleg a negyedik és egyben BL-t érő hely megkaparintása, de ehhez még az Olympiakos elleni diadal is kevésnek tűnik. Azok az olcsó frázisok pedig, hogy „újra felemelkedünk" meg hogy „megnyerhetjük a BL-t" mentegetőzésnek tűnhetnek az egykori Everton tréner szájából.

Korábban Louis van Gaal volt az első számú jelölt az angol sajtó számára, mint Moyes utódja. Ha nem is jövőre, de egyszer biztosan Giggs is az MU vezetőedzője lesz . Az is lehet, hogy a Moyes féle csapat most magára talált, lökést kaptak, és ha egy meccsen megszorongatják a Bayernt a BL következő fordulójában... Na de ne siessünk előre, jelenleg ez a helyzet, csak Moyes-on múlik, hogy jövőre is magára húzhatja-e a vörös ördögös zakót. Egy biztos, 1986 óta nem volt ilyen nagy kérdés az MU edzői állása, mint most.

 

Forrás: goal.com

mu-kicsi.png

» Szólj hozzá!- oszd meg véleményed másokkal!

Ha belépsz az oldalra, kommentálhatod a híreket!

» Eddigi hozzászólások
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első!