Cole jövője bizonytalan - Premiership.hu - Premier League, Bajnokok Ligája, Premiership
|
1 gyula8 3236
2 lambda 3210
3 chelsea1024 2954
4 manutd32 2940
5 fantom83 2870
6 Vegita8 2848
7 Bosi23 2794
8 nowych 2746
9 Copyrama 2742
10 Kur3sz 2734


PremierShip.hu

Fanshop

Keresés

» Szerző: csizma95 | Dátum: 2014-05-21 13:12 | Olvasva: 987 | H.sz.: 0

A Sky Sports értesülései szerint még van esély rá, hogy Ashley Cole marad a Chelsea-nél - annak ellenére, hogy korábban úgy tűnt, kifelé áll a szekere a Stamford Bridge-ről.

Cole, akinek június végén lejár a szerződése, hétfő este azt írta ki a Twitterrre, hogy számba veszi a lehetőségeit, de a nyaralása előtt nem fog döntést hozni.

A balhátvéd, aki visszavonult a válogatott szerepléstől, miután kihagyták az angol válogatott világbajnokságra utazó keretéből, a Twitteren ezt írta: "Az ügynökömmel számba veszem a lehetőségeimet, hogy hol játszhatok jövőre, és sajnos nem úgy tűnik, hogy a Chelsea köztük van."

"Köszönöm a Chelsea FC-nek ezt a nyolc évet, öröm volt a stábbal és a játékosokkal dolgozni, és jót és rosszat éltünk át együtt."

"Természetesen hálás vagyok a szurkolóknak is, és újra köszönöm a csapattársaimnak is, hogy ilyen szép trófeákhoz segítettek."

"Ez a tweet azoknak a szurkolóknak szól, akik jóban-rosszban kiálltak mellettem, és mindig a szívem csücskei lesznek."

"Most egy újabb állomás érkezett el az életemben, és remélem, hogy a korábbiakhoz hasonlóan ez is tele lesz örömmel és valamilyen trófeával."


A szezon nagy részében Cole helyett Cesar Azpilicueta játszott, így csak 17 bajnoki mérkőzésen jutott szerephez, ez a legalacsonyabb szám, amióta a klubnál van.

Az Arsenal egykori játékosa egyike annak a három játékosnak, akiknek lejár nyáron a szerződése - Frank Lampard és John Terry a másik kettő. Terry már egy évvel meghosszabbította a szerződését.

Még Lampard jövője is bizonytalan, aki júniusban lesz 36 éves, és a középpályás most Angliára és a világbajnokságra koncentrál.

Cole, aki 107-szeres angol válogatott, nem szenved hiányt kérőkben, hiszen már több nagy nevű csapattal szóba hozták.

Mióta 2006-ban klubot váltott Londonban, egy bajnoki címet, négy FA-kupát, egy Európa Ligát és egy Bajnokok Ligáját nyert.

Forrás: Sky Sports

chelsea-logo1.jpg

» Szólj hozzá!- oszd meg véleményed másokkal!

Ha belépsz az oldalra, kommentálhatod a híreket!

» Eddigi hozzászólások
Még senki nem szólt hozzá, legyél Te az első!